Vis alle
Tilmeld 49/195
Styrkeløft (2)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er dig der primært dyrker Styrkeløft.

Hvis du dyrker flere sportsgrene i Foreningen kan du også tilmelde dig enten Vægtløftning eller CrossFit. Din anden tilmelding vil være med 100 % rabat - dvs. at du kun betaler for din første tilmelding.

Vægtløftning (3)
Tilmeld 33/195
Vægtløftning (3)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er dig der primært dyrker Vægtløftning.

Hvis du dyrker flere sportsgrene i Foreningen kan du også tilmelde dig enten CrossFit eller Styrkeløft. Din anden tilmelding vil være med 100 % rabat - dvs. at du kun betaler for din første tilmelding.

CrossFit (4)
Tilmeld 40/195
CrossFit (4)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er dig der primært dyrker CrossFit.

Hvis du dyrker flere sportsgrene i Foreningen kan du også tilmelde dig enten Vægtløftning eller Styrkeløft. Din anden tilmelding vil være med 100 % rabat - dvs. at du kun betaler for din første tilmelding.

Medlemsskab elever og ansatte (6)
Tilmeld 11/195
Medlemsskab elever og ansatte (6)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er for dig, der er elev eller ansat på Aalborg Sportshøjskole.

Når du har tilmeldt dig dette medlemskab, må du meget gerne tilmelde dig en sportsgren Vægtløftning, Styrkeløft og/eller CrossFit, da vi bruger informationer om medlemsantal til vores tilknyttede forbund.

Din anden tilmelding vil være med 100 % rabat - dvs. at du kun betaler for din første tilmelding - i dette tilfælde medlemskab som elev eller ansat på Aalborg Sportshøjskole.

Passivt medlemsskab (5)
Tilmeld 1/195
Passivt medlemsskab (5)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er for dig, der er passivt medlem. Du har ikke din daglige gang i Foreningen, men ønsker fortsat at være medlem. Passivt medlemskab giver dig adgang til Foreningens sociale arrangementer.

Hvis du ikke har din daglige gang i Foreningen, men tidligere har haft det, og ønsker at stille op for Foreningen til stævner, skal du have en aftale med det pågældende udvalg om dette.

Æresmedlem (6)
Tilmeld 1/10
Æresmedlem (6)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er for dig, som er æresmedlem i Foreningen. Du er æresmedlem, hvis du er blevet tildelt denne titel på en generalforsamling.

På nuværende tidspunkt har vi et æresmedlem: Kim Lynge

Ungdom (7)
Tilmeld 0/100
Ungdom (7)
Kort beskrivelse

Dette medlemskab er for ungdomsløftere.

I Foreningen skal du have en forudgående aftale med bestyrelsen, og have tildelt en ansvarlig, når du er ungdomsløfter. Du skal derfor henvende dig til bestyrelsen på foreningensph@gmail inden du opretter dig til dette medlemskab.

Vi takker vore sponsorer

Foreningen Sportshøjskolen