Forperson
Helene Pihl Badsberg

Jeg har været aktiv med vægtløftning siden 2016, men for nuværende fungerer vægtløftningen mest som "støtte-træning" til mine to øvrige hobbyer; løb og vandring

Jeg er god at tage kontakt til, hvis du har et spørgsmål, der kræver at en voksen er tilstede. Jeg har været i foreningen i mange år og kender den ud og ind..

Jeg startede med at træne i foreningen, fordi jeg havde bekendte som fortalte mig om tilbuddet

Du kan finde mig i frivægtslokalet eller på landevejene .. ses derude ??

Læs mere
Næstforperson
Jakob Mainz

Jeg har dyrket styrkeløft (særligt bænkpres) siden 2008, og jeg har været på landsholdet i bænkpres siden 2013. Siden 2023 er arbejdet dog begyndt at tage for meget af min fritid, så lige for tiden hyggetræner jeg kun lidt i det omfang tiden tillader det.

Jeg er god at tage fat i, hvis man er ny i styrkeløft-sporten, eller hvis man generelt gerne vil have hjælp til at komme til næste niveau. Jeg er også god at tage fat i, hvis man gerne vil have styrkeløft-licens, eller hvis man gerne vil tilmeldes et styrkeløftstævne. Det er nemlig mig, der laver opslagene i vores styrkeløftgruppe på Facebook, som bruges til tilmelding til alle styrkeløftstævner.

Du kan primært finde mig i frivægtssalen i nærheden af et bænkpres-rack   

Læs mere
Kasserer
Aron Reinholdt

Jeg har lavet crossfit siden 2016, men træningsvolumen er faldet drastisk, nogen vil mene til det pinlige. Men har det seneste stykke tid fundet en glæde i at løbe.

Jeg er god at tage kontakt til, hvis du har spørgsmål omkring alt i foreningen. For så ved jeg hvem du skal have fat i. Især hvis det omhandler bænkpres, så ved jeg du skal have fat i Mainz.

Jeg kom til foreningen i 2019, lidt ved et tilfælde. Da en bekendt fortæller at Foreningen ikke kun var for højskole elever. Kommer nok ikke derfra, før jeg indstiller min sportslige karriere.

Du kan finde mig på landevejene, med armene over hovedet, da jeg døjer med sidestik. Skulle du være så heldig at spotte mig i foreningen, så kan det være alle steder, oftest i en samtale med nogen af de mange dejlige medlemmer   

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Emil Birkmose
Jeg dyrker styrkeløft, og jeg har gjort det siden 2018 - også med et par stævner i bagagen. 

Jeg er god at tage kontakt til, hvis du har brug for et par tekniske tips til dine løft. Derudover er jeg hjemmesideansvarlig, så hvis noget er uklart eller der er noget, der kan forbedres, så hiv gerne fat i mig.

Jeg kom til foreningen efter mit ophold på Aalborg Sportshøjskole i 2018. Jeg var blevet helt hooked af det særlige træningsmiljø, hvor folk hjælper hinanden og stemningen altid er i top. 

Du finder mig oftest i frivægtssalen, hvor jeg laver lidt styrkeløft, inden jeg bevæger mig op i maskinlokalet og laver mine accessory-øvelser 
  
Læs mere
Lasse Justesen

Jeg har dyrket styrkeløft siden 2016, og jeg har været på ungdomslandsholdet i 3-kamp fra 2018 til 2023. Jeg bruger stadig meget af min tid på styrkeløft, så vi ses helt sikkert!

Jeg er god at tage fat i, hvis man har spørgsmål til styrkeløft, eller hvis man har spørgsmål til foreningen generelt - så finder vi ud af det.

Du kan finde mig i frivægtssalen. Jeg er nok i færd med squat, bænkpres eller dødløft. Det kan også tænkes, at jeg sidder og snakker med medlemmerne.

Læs mere
Maria Eg

Jeg dyrker crossfit, og har gjort det siden 2017.

Jeg er god at tage kontakt til hvis, min kæreste, Aron, har mistet nogle af sine ting, jeg har nemlig en særlig evne for at finde dem igen. Og ellers er jeg en af dem der sidder bag skærmen og svarer på mails, når I skriver til foreningen.

Jeg kom til foreningen i 2019, hvor jeg flyttede til Aalborg i forbindelse med studie.

Du kan finde mig primært i frivægts- og fællessalen

Læs mere
Rasmus Bunde Nielsen

Jeg har lavet vægtløftning on/off siden 2021

Jeg er god at tage kontakt til, hvis man fx er ny i sporten eller skal have hjælp til noget i forbindelse med stævne eller lignende.

Jeg kom til foreningen igennem Aalborg Sportshøjskole, og blev medlem efter jeg stoppede der.

Jeg er primært i frivægtsalen og i maskinrummet ovenpå

Læs mere
Aktiv suppleant
Sissel Godtfredsen

Jeg har lavet vægtløftning siden 2019. Det seneste år er det dog ikke blevet til meget vægtløftning da jeg desværre har tilbagevendende skader.

Jeg er god at tage fat i hvis man er ny i vægtløftning og har brug for råd til træning, teknik eller hvordan man går til konkurrencer.

Du kan oftest finde mig i frivægtssalen   

Læs mere
Vi takker vore sponsorer

Foreningen Sportshøjskolen

Annebergvej 55, 9000 Aalborg